Levering & Retournering

Levering 

Al onze producten zijn handgemaakt. Gelieve daarom rekening te houden met een productie- en levertijd van minstens 4 tot 6 werkdagen. Deze tijd is slechts een indicatie. 

– We versturen voorlopig enkel naar adressen in België en Nederland. Woon je ergens anders? Contacteer ons via davina@itsapawsomelife.be. 

– Onze producten worden verstuurd met Bpost, DPD of Post NL, afhankelijk van je woonplaats. 

– Levering is gratis binnen België bij een bestelling van minimum €100,00.

Retournering 

Uiteraard willen we dat je blij bent met je product(en) van Its a pawsome life en voeren wij elke bestelling met veel zorg uit. Het kan natuurlijk gebeuren dat er alsnog iets niet voldoet aan je verwachtingen. Contacteer ons altijd eerst via davina@itsapawsomelife.be voor je retourneert, zo wij helpen je verder met de nodige info en documenten. 

Voorwaarden: 

– Om een item te kunnen retourneren moet het ongebruikt en in dezelfde conditie teruggestuurd worden, zoals je het item hebt ontvangen.  

– Je kan een item retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.  Let op, neem eerst contact met ons via davina@itsapawsomelife.be alvorens te retourneren. Niet aangegeven retours worden niet geaccepteerd.

– De verzendingskosten voor retournering zijn op jouw eigen kosten, net als de verantwoordelijkheid voor beschadiging of verlies van het pakket. 

– Na ontvangst van het geretourneerde item, storten wij binnen de 14 kalenderdagen het aankoopbedrag terug. Dit met hetzelfde betaalmiddel, als waarmee je de aankoop hebt voltooid. 

Lees hier onze algemene voorwaarden voor meer informatie over ons levering- en retourbeleid.